✨ "Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır." (İnşirah, 5)     |     ✨ "Allah sabredenlerle beraberdir." (Bakara, 153)     |     ✨ "Rabbin seni terk etmedi ve sana darılmadı." (Duha, 3)     |     ✨ "Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır." (İnşirah, 5)     |     ✨ "Allah sabredenlerle beraberdir." (Bakara, 153)     |     ✨ "Allah yaptıklarınızı bilir.❞ (Ankebût, 45)     |    
Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 01 Ağustos 2026
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Siyaset » MHP Karaisalı 15. Olağan İlçe Kongresi’nde Ahmet Mahmut Şekerci Güven Tazeledi

MHP Karaisalı 15. Olağan İlçe Kongresi’nde Ahmet Mahmut Şekerci Güven Tazeledi

  • 1 Ağustos 2026
KARAISALI
MHP Karaisalı 15. Olağan İlçe Kongresi’nde Ahmet Mahmut Şekerci Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın 15. Olağan İlçe Kongresi, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Kongreye; MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeleri Çağrı Acı ve Mustafa İzgioğlu, MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Adana Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ertem, MHP ilçe başkanları, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti’nin ilçe başkanları ve teşkilat temsilcileri, belediye ve il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, delegeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Divan Başkanlığını MYK Üyesi Çağrı Acı’nın yaptığı kongre, “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” temasıyla birlik ve beraberlik vurgusu içerisinde gerçekleştirildi.

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci, katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarına, misafirlere ve Karaisalılılara teşekkür ederek, kongrenin Karaisalı’ya, Adana’ya, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Türk milletine hayırlı olmasını temenni etti.

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek de yaptığı değerlendirmede, kongrenin yoğun katılım ve büyük bir coşku içerisinde gerçekleştiğini belirterek, yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Ahmet Mahmut Şekerci ile yönetim kurulunu tebrik etti. Şimşek, birlik ve beraberlik mesajı vererek yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Tek listeyle yapılan seçim sonucunda mevcut İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci ve yönetim kurulu listesi, kongre hazirununun oylarıyla yeniden göreve seçildi.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.