✨ "Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır." (İnşirah, 5)     |     ✨ "Allah sabredenlerle beraberdir." (Bakara, 153)     |     ✨ "Rabbin seni terk etmedi ve sana darılmadı." (Duha, 3)     |     ✨ "Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır." (İnşirah, 5)     |     ✨ "Allah sabredenlerle beraberdir." (Bakara, 153)     |     ✨ "Allah yaptıklarınızı bilir.❞ (Ankebût, 45)     |    
Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 22 Mayıs 2026
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Eğitim » Karaisalı’da Geleceğe Nefes, Değerlere Yatırım: İlçede Yıl Sonu Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

Karaisalı’da Geleceğe Nefes, Değerlere Yatırım: İlçede Yıl Sonu Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

  • 21 Mayıs 2026
KARAISALI
Karaisalı’da Geleceğe Nefes, Değerlere Yatırım: İlçede Yıl Sonu Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

Karaisalı’da, çocukların milli, manevi ve çevre bilinciyle yetişmesine yönelik düzenlenen projelerin yıl sonu kapanış programları renkli ve coşku dolu anlara sahne oldu. İlçe protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, minik öğrencilerin heyecanı göz doldurdu.

ÇEDES Projesi Yıl Sonu Etkinliği Teslime Hala Camii’nde Yapıldı
Öğrencilerin milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle yetişmesine katkı sağlayan “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesinin yıl sonu etkinlikleri, Teslime Hala Camii’nde gerçekleştirildi. Yıl boyunca süren çalışmaların ve başarıların büyük bir heyecanla kutlandığı programa ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Minik Ellerden Anlamlı Girişim: “Her Makam Bir Fidan”
Karaisalı Anaokulu öğrencileri, çevre dostu ve anlamlı bir projeye imza atarak “Her Makam Bir Fidan” ve “Şimdi Fidan, Yarın Orman” sloganlarıyla harekete geçti. Doğaya olan duyarlılıklarını göstermek ve gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak isteyen minik öğrenciler, ilçe yöneticilerini ziyaret etti.

Kaymakamlık Ziyareti: İlk olarak Karaisalı Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan’ı makamında ziyaret eden minikler, Kaymakam Bozoğlan ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

Hükümet Konağı Bahçesi Yeşillendi: Projenin devamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özgan’ı ziyaret eden öğrenciler; Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özgan ile bir araya gelerek Hükümet Konağı bahçesine fidan diktiler. Yetkililer, çocukların çevre bilincinin gelecek için büyük bir umut kaynağı olduğunu belirterek, “Dikilen her bir fidan, yarınlarımıza nefes olsun” temennisinde bulundu.

4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Mezuniyet Coşkusu
Karaisalı Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursları Dönem Sonu Kapanış Programı, ilçede adeta bir şölen havası estirdi. Programa İlçe Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, İlçe Müftüsü Melik Akdoğmuş, ilçe kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, minik öğrencilerin yıl boyunca aldığı eğitimler ve hazırladıkları sahne performansları sergilendi. Miniklerin büyük bir özveriyle gerçekleştirdiği gösteriler izleyicilere duygu dolu ve coşkulu anlar yaşatırken, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Teşekkür ve Temenniler
Programın sonunda konuşan İlçe Müftüsü Melik Akdoğmuş; çocukların sevgi, bilgi ve güzel ahlakla yetişmelerine öncülük eden kıymetli Kur’an kursu öğreticilerine, desteklerini esirgemeyen velilere ve programa katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür etti. İlçe protokolü ise geleceğimizin teminatı olan çocukların, hayatları boyunca aynı azim, başarı ve güzel duygularla ilerlemelerini temenni etti.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.