Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 05 Mayıs 2024
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Gündem » Gildirli’de ki kazanın ayrıntıları belli oldu

Gildirli’de ki kazanın ayrıntıları belli oldu

  • 22 Nisan 2024
REKLAM ALANI
Gildirli’de ki kazanın ayrıntıları belli oldu

Karaisalı’nın Gildirli Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen dört kişinin öldüğü trafik kazasının ayrıntıları belli oldu.

Kaza yapan aracın Mardin’in Kızıltepe ilçesinden yola çıktığı ve Manisa’ya tarım işçilerini götürdüğü öğrenildi. Kaza sonrası gözaltına alınan sürücü Mustafa Akfırat’ın daha önce bu güzergahı hiç kullanmadığı ve navigasyonu takip ettiği Karaisalı’dan Pozantı’ya geçmeye çalıştığı fakat kaybolduğu öğrenildi.

Gece saatlerinde aracın yakıtının bittiği bir vatandaştan Karaisalı’ya gidecek kadar yakıt aldıkları sırada sürücü Mustafa Akfırat burada yanlış yola geldiklerini öğrendiği tespit edildi.

Kazadan sağ olarak kurtulan kazazedelerden bazıları sürücünün kaybolunca paniklediğini ve hız yapmaya başladığını lastiklerden yanık kokusu geldiğini söyledikleri halde durmayarak devam ettiğini ifade ettiler. Minibüsün Gildirli Mahallesi’ne geldiğinde arkasındaki römorkunda etkisi ile direksiyon hakimiyetin kaybettiği ve burada yoldan çıkarak takla attığı ve aracın alev aldığı öğrenildi.

Kazayı gören bir köylü durumu Gildirli Muhtarı Osman Kılıç’a bildirmiş Kılıç’ta jandarma ekiplerine haber vererek olay yerine gelince aracın ve çevresinin yandığın görünce itfaiye ekiplerine de kaza bildirilmiş.

Kazazedeler köylülerin ve ekiplerin yardımı ile yola çıkartılarak çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılmış.

Feci kazada 18 yaşındaki Zozan Sakin, 20 yaşındaki Zeynettin Çakıl ve 6 yaşındaki Bünyamin Çakıl olay yerinde hayatını kaybederken 13 yaşındaki Serkan Çakıl kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 17 yaralıdan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada yara almayan sürücü 20 yaşındaki Mustafa Akfırat jandarma tarafından gözaltına alındı.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz