Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 05 Mayıs 2024
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Gündem » “23 Nisan” Karaisalı’da coşkuyla kutlandı

“23 Nisan” Karaisalı’da coşkuyla kutlandı

  • 23 Nisan 2024
REKLAM ALANI
“23 Nisan” Karaisalı’da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Temsili Makam Devri Etkinliği münasebetiyle, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Damaksız, 3. Sınıf Öğrencisi Yusuf Bayram ve Öğretmeni Sevgi Cura, Karaisalı Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur ve eşi Av. Betül Onur’u ziyaret ettiler.

Kaymakam Onur, ilerde kaymakam isteyen öğrencimize makamını geçici olarak devrederek, ilçemiz ile ilgili taleplerini sordu. Makam koltuğuna oturan Temsili Kaymakam Yusuf Bayram, ilçemizde çocukların ve gençlerin bilimsel ve teknolojik ilgisine yönelik eğitimler alabileceği kurslar açılması ve Teknofest gibi yarışmalara hazırlanması ayrıca öğrencilere sosyal ortam sağlanmasını talep etti.

Keyifli sohbetin ardından Kaymakam Muhammed Huzeyfe Onur, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta çocuklar olmak üzere tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutladı.

Karaisalı Stadyumu’nda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi, etkinliklerle Kaymakam Muhammed Huzeyfe Onur; eşi Av.Betül Onur, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Yasdıbaş ve ilçe protokolüyle beraber vatandaşlar katıldı.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz