Haber Karaisalı | Karaisalı Haber 17 Temmuz 2025
KARAISALI
Anasayfa » Uncategorized » Ekonomi » Karaisalı’daki tavuk çiftlikleri masaya yatırıldı

Karaisalı’daki tavuk çiftlikleri masaya yatırıldı

  • 1 Temmuz 2025
KARAISALI
Karaisalı’daki tavuk çiftlikleri masaya yatırıldı

Karaisalı’da faaliyet gösteren tavuk çiftliklerine ilişkin değerlendirme toplantısı, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Karaisalı Kaymakamı Muhammed Ali Çelik, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek ve ilgili kurumların il müdürlerinin katıldığı toplantıda, tavuk yetiştiriciliğinin bölge ekonomisine katkısı, çevresel etkileri ve halk sağlığı yönünden oluşturabileceği riskler detaylı şekilde ele alındı.

Toplantıda kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, bölgedeki tavuk çiftliklerinin hayvancılık faaliyetlerine olan katkısına değinerek hem üretimin hem de vatandaşların yaşam kalitesinin korunması için tüm kurumların iş birliği içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayıp çevre ve insan sağlığı bakımından gerekli denetim ve planlamaların titizlikle yürütülmesini istedi.

Başkan Şimşek yaptığı açıklamada; “Karaisalı’mız adına önemli olan bu konuda gösterdiği duyarlılık için Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’e teşekkür ederiz. Sürecin sağlıklı ilerlemesine verdiği katkı ilçemiz için büyük önem taşımaktadır.” Dedi.

Etiketler:

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz